Најава догађаја

Отварање изложбе фотографија "Светлописи између нас" Небојше Богићевића

У суботу 25. јанура бићете у прилици да присуствујете отварању изложбе фотографија „Светлописи између нас“ Врњчанина Небојше Богићевића. Небојша Богићевић је рођен 1962. у Врњачкој Бањи. Шеф је маркетинга у Туристичкој организацији Врњачке Бање и директор Врњачког карневала. Пасионирани заљубљеник у уметност и Бању - те две љубави одувек спаја. Бави се сликарством, мозаиком, дизајном и наравно фотографијом.

Излагао на многим колективним и самосталним изложбама у земљи и иностранству.
Највише успеха и посла ипак је имао у области дизајна, где је добио награде за најбоље плакате и бројне успешне промоције.
Од свих успеха и бројних ангажмана и интересовања у туризму и култури, неизбрисив траг, свакако заувек, оставља његова улога у настанку приче о Мосту љубави, а поготово у стварању и одржавању Врњачког карневала.

Након бројних изложби с препознатљивим бањским мотивима и фотографијама познатих европских карневала, Небојша Богићевић доноси нам посебну причу "Светлописи између нас" - изложба црно белих фотографија бањских детаља.

Овом малом, али ипак посебном изложбом у Народној библиотеци "Др Душан Радић", у Врњачкој Бањи уједно отварамо нови галеријски простор, намењен првенствено локалним уметницима и њиховом доживљају и виђењу Врњачке Бање.

Добро дошли!